Τα Περιβόλια πήραν το όνομά τους εξαιτίας των πολλών κήπων με φρούτα στην περιοχή.Είναι ένα ιστορικό μέρος που βρίσκεται στη μέση μεταξύ της πόλης των Χανίων και του ιστορικού χωριού Θέρισο όπου ξεκίνησε η Κρητική επανάσταση.Η βίλα μας είναι ένα τυπικό ευρύχωρο ελληνικό σπίτι, με δικό του χώρο στάθμευσης και γκαζόν,σε μια ήσυχη γειτονιά. Παρόλο που δεν βρισκόμαστε στην παραλία, η θέση μας είναι τέλεια.Mε αυτοκίνητο θα φτάσετε στο κέντρο της πόλης των Χανίων και στην παραλία σε λιγότερο από 5′ !

Ο χώρος

Ένα ζεστό και πολυτελές σπίτι με 3 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο και όμορφα διακοσμημένο σαλόνι με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σπιτικό περιβάλλον σε ένα ήσυχο προάστιο μόλις 5 λεπτά από το κέντρο των Χανίων. Έχει επίσης άνετες επιπλωμένες βεράντες μπροστά και μπαλκόνι στο πίσω μέρος, με διακοσμημένο κήπο και … μια χελώνα. Διατίθεται επίσης ευρύχωρος δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Άλλα στοιχεία προς σημείωση

Η κοντινότερη παραλία είναι επίσης 5 λεπτά μακριά και από εκεί αρχίζει μια σειρά από δημοφιλείς παραλίες για 15kms. Επιπλέον η Εθνική οδός απέχει μόνο 5 λεπτά και από εκεί μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις διάσημες παραλίες και τοποθεσίες όπως η παραλία Ελαφονήσι, η παραλία Μπάλος, η παραλία Φαλάσαρνα, το φαράγγι της Σαμαριάς, η λίμνη του Κουρνά, η Μονή Αγίας Τριάδας κτλ … ακόμη και στο Μινωικό παλάτι της Κνωσσού, όλα μέσα σε 30 λεπτά έως 2 ώρες.

Κάνετε κράτηση μέσω airbnb  ή επικοινωνήστε μαζί μας holidayschania@gmail.com