Αυτό το εξοχικό σπίτι βρίσκεται ιδανικά ανάμεσα στο κέντρο της πόλης των Χανίων (4χλμ.) Και το λιμάνι της Σούδας (3χλμ.) Σε μια περιοχή που οι παλιοί κάτοικοι ονομάζουν «λίμνη» επειδή υπήρχε ένα που έχει στεγνώσει. Παραμένει μόνο ένα ρεύμα που οδηγεί στην προστατευόμενη από το περιβάλλον περιοχή της Σούδας 400 μέτρα μακριά. Το εξοχικό είναι ανάμεσα σε δέντρα με φρούτα και η αυλή του έχει πορτοκαλί δέντρο, μουριά, δέντρο μανταρινιών, μαργαρίτες, μαργαρίτες, γεράνια, ορτανσίες και τριαντάφυλλα.

Ο χώρος

Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια το ένα με ένα διπλό και ένα με 2 μονά κρεβάτια, 2 μπάνια με ντους, ένα μεγάλο καθιστικό με καλά εξοπλισμένη κουζίνα, 2 A / C, Wi-Fi, ανακαινισμένα και μοντέρνα έπιπλα. Στη βεράντα που το περιβάλλει, υπάρχει επίσης υπαίθρια έπιπλα. Έχει επίσης ασφαλές δύο χώρο στάθμευσης με ηλιοροφή.

Άλλα στοιχεία προς σημείωση

Ο κόλπος της Σούδας έχει μήκος περίπου 15 χλμ. Και πλάτος μόνο δύο έως τεσσάρων χιλιομέτρων και ένα βαθύ φυσικό λιμάνι. Δημιουργείται μεταξύ της χερσονήσου του Ακρωτηρίου και του Cape Drapano και εκτείνεται δυτικά προς τα ανατολικά. Ο κόλπος παραβλέπεται και στις δύο πλευρές από λόφους, με σχετικά χαμηλό και στενό ισθμό στα δυτικά κοντά στα Χανιά.
Κοντά στο στόμιο του κόλπου της Σούδας, ανάμεσα στο Ακρωτήρι και την πόλη των Καλυβών, υπάρχει μια ομάδα μικρών νησιών με ενετικές οχυρώσεις. Το μεγαλύτερο νησί είναι το νησί της Σούδας, δίνοντας το όνομά του στον κόλπο.

Κάνετε κράτηση μέσω airbnb  ή επικοινωνήστε μαζί μας holidayschania@gmail.com