Η Χαλέπα βρίσκεται ΒΑ των Χανίων μόλις 2 χλμ από το κέντρο και το παλιό λιμάνι, επί των υψωμάτων που δεσπόζουν του ισθμού που ενώνει την χερσόνησο του Ακρωτηρίου με την πεδιάδα των Χανίων. Άρχισε να οικίζεται στις αρχές του 19ου αιώνα από εύπορους Χανιώτες οι οποίοι και μετ’ εξέλιξαν αυτό σε σπουδαίο αριστοκρατικό προάστιο με πολυτελείς επαύλεις με πλούσιους κήπους και δενδροφυτευμένους δρόμους, δίνοντας εικόνα ευρωπαϊκού θέρετρου εκτεινόμενο μέχρι την ακτή, με εκπληκτική θέα των Χανίων.

Ο χώρος

Το στούντιο διαθέτει κλιματισμο, καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, καφετιέρα, τοστιέρα, βραστήρα, ηλεκτρικά μάτια κουζίνας, μαχαιροπήρουνα και όλα τα χρειαζούμενα. Επίσης έχει μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων, ενιαίο χώρο με διπλό κρεβάτι, πολυθρόνα, τραπεζαρία, ντουλάπα και τηλεόραση. Έχει μπαλκόνι εξοπλισμένο με έπιπλα εξωτερικού χώρου και λουλούδια.

Άλλα στοιχεία προς σημείωση

Το αεροδρόμιο απέχει 10 χλμ και το λιμάνι της Σουδας 7 χλμ. Σε 7 χλμ είναι και η Εθνική οδός από όπου μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις διάσημες παραλίες και αξιοθέατα εκτός πόλεως.

Κάνετε κράτηση μέσω airbnb  ή επικοινωνήστε μαζί μας holidayschania@gmail.com